Mimmu Tihisen Sokerista, kukkasista on kertomus Minttu nimisestä tytöstä sekä hänen kaksoissisarestaan Melissasta, joka katoaa.

Eräänä päivänä Melissaa ei vain ole. Etsinnät aloitetaan, mutta turhaan: Melissaa ei löydy. Melissa oli suosittu ja kaunis, hän oli karismaattinen, ja kaikki ihailivat häntä. Hän oli täydellinen, toisin kuin Minttu, josta tuntui, että hän jäi sisarensa varjoon. Mutta kun Melissa katoaa, ei surusta ole helppoa päästä.

Ton kirjan juoni on vain noin simppeli... Sitä ei voi kertoa vaikeammin, tai pidemmin... Kirja on kaunis ja yksinkertainen, vaikkei liian yksinkertainen... Siitä on vaikea kertoa, mutta kun sen saa käsiin, se on pakko lukea heti. Se on niin kauniisti kuvailtu, ja surullisen kertomuksen loppu on valoisa ja lohdullinen! : )

Mä tykkäsin, vaikka lukemista riittikin vain yhdeksi illaksi... Mutta jos tosta olisi yrittänyt tehdä jotain kolmensadan sivun pituista romaania, sen "taika" olisi kadonnut... Mä annan neljä ja puoli tähteä... En tiedä antaisko kukaan muu, mutta mun mielestä se oli kaunis ja herkkä teos.  Mä suosittelen lukemaan, vaikkei tollaisista pienoisromaaneista tykkäisikään... ;)

~Ringo